ЖИВОТ НА 1. МЕСТУ.

Aдресар

Подаци о одбору

Назив: Општински одбор Нова Црња
Адреса: Кнез Михајлова 29
Место: СРПСКА ЦРЊА
Поштански број: 23220
Телефон: 023 812 606
E-mail: novacrnja@ds.org.rs
Председник: Миле Рајић